П`ятниця, 17.05.2024, 04:13
Вітаю Вас Гість | RSS
НІКОПОЛЬСЬКИЙ КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВИЙ ЦЕНТР
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Перемога у ХХІІ-му обласному відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості «Срібне джерельце»
Перемога у ХХІІ-му обласному відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості «Срібне джерельце»
17:11

29 – 30 вересня у м. Кривий Ріг відбувся ХХІІ-й обласний відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості «Срібне джерельце». На святкове дійство з’їхалося біля 110 учасників з різних куточків України. м.Нікополь представляли і здобули чергову перемогу Зразкова студія сучасної хореографії «Дансер» (кер. Наталя Кологрива та Ірина Андрєєва), солістка Дар'я Романичева та солістки Ксенія Коковіхіна і Софія Попова вокального ансамблю «Рін-Сен» (керівник Ірина Ковальська).

 Судійську колегію фестивалю складало висококваліфіковане журі: Андрійчук П.О. – професор, зав.кафедри інструментально-виконавського мистецтва КНУКіМ, заслужений працівник культури України, худ.керівник народного ансамблю пісні і танцю України «Дарничанка»; Пекун О. – народна артистка України; Коваленко В. – автор і керівник проекту музичного продюсера Першого національного каналу; Гелун Л. – викладачка академії танцю ім.. Сержа Лифаря; Рибак А. – неодноразової чемпіонки України по спортивним бальним танцям.

 

По підсумках конкурсу, нікопольські виконавці показали себе на високому професійному рівні в різних номінаціях і, безперечно, журі це оцінило. Хореографічні композиції Зразкової студії сучасної хореографії «Дансер» були удостоєні Гран-прі фестивалю у номінації «Сучасна хореографія». Своїм голосом і артистичністю підкорили компетентне журі і наші учасники у вокальному жанрі. Дипломом за ІІ місце у номінації «Естрадний вокал» у молодіжній категорії була нагороджена Дар'я Романичева. І місце у номінації «Вокальний дует» одержали солістки вокального ансамблю «Рін-Сен» Ксенія Коковіхіна і Софія Попова, та ІІІ місце як солістка здобула Ксенія Коковіхіна.

 

 

 

 

 

 

Нагороди нікопольських учасників  на цьому фестивалі є ще одним впевненим кроком вперед не лише для них, а й для Нікополя.

Побажаємо переможцям гарних виступів, творчих успіхів і нових досягнень!!!

Переглядів: 1057 | Додав: Markovy4 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

markovych © 2024
Хостинг від uCoz