Четвер, 16.05.2024, 20:25
Вітаю Вас Гість | RSS
НІКОПОЛЬСЬКИЙ КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВИЙ ЦЕНТР
Головна » 2012 » Січень » 18 » Завершення новорічних святкувань!
Завершення новорічних святкувань!
18:35

  2 січня на площі напроти міськвиконкому відбулася святкова новорічна програма, за участю творчих колективів міста. Присутні на святковому дійстві дітлахи співали пісні, танцювали, брали участь у цікавих конкурсах,  спілкувалися з казковими персонажами - Дідом Морозом, Снігуронькою, Бармалеєм, веселими Скоморохами. 

    

  

 

                          

А  з 3 по 9 січня на площі розпочала свою роботу «Служба Діда Мороза». Кожного дня на протязі двох годин на маленьких нікопольчан чекала розважально-ігрова програма, підготовлена і проведена творчим колективом КЗ «НКДЦ». Казкові персонажі – Заєць, Тигр та Зима розважали малечу, водили хороводи навколо новорічної ялинки, грали в різноманітні ігри, співали пісні та інш. Кожна дитина мала змогу відвідала «Приймальню Діда Мороза», де на них чекав сам Дід Мороз, якому малята з задоволенням розповідали вірші,  співали, ділилися своїми мріями,  за що отримували солодкі подарунки. 

До різдвяних свят 7 січня в приміщенні КЗ «НКДЦ» для дітей-інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей була проведена концертна програма, в якій приймали участь Народний фольклорний гурт «Микитин Ріг» (кер. Петро Андріанов), вокальні ансамблі «Зорепад» (кер. Інна Авдєєва), та вокальний ансамбль «Золоте перевесло» (кер. Павло Кузнєцов). Діти та їх батьки мали змогу подивитися Різдвяний вертеп, послухати колядки, та прийняти участь у вікторинах, за що були нагороджені солодкими призами. 

Різдвяну програму з колядками, та піснями в цей день також мали змогу побачити нікопольчани на площі напроти міськвиконкому. Творчі колективи міста дарували усім присутнім святковий настрій, своє задоволення присутні підтверджували гучним оплесками. 

 14 січня відбулися масові гуляння з театралізованою святковою програмою, присвяченою Старому Новому року та закриттю міської ялинки. Нікопольці та гості міста із задоволенням приймали участь у Різдвяному вертепі, підспівували українські пісні, водили хороводи навколо ялинки, приймали участь у конкурсах, переможці яких отримували солодкі призи. Усі присутні насолоджувалися веселими піснями у виконанні Анатолія Боброва, Галини Айгензейєр, Тетяни Білай, Ірини Лимар, Миколи Карнауха, Ірини Бондаренко, Ірини  Повстяної, Ірини Кондрашової, зразково-вокальної студії «Лілея», та Народного фольклорного гурту «Микитин Ріг». На протязі двох годин, хороший настрій та багато задоволення всім дарували: ведуча – Людмила Шовкопляс, Лідія Стус в ролі діда, Наталя Вишнівецька в ролі кози,  а також Людмила Міщенко в ролі баби Яги. Завершилося масове гуляння святковим феєрверком.

 

 

 

 

   
Переглядів: 545 | Додав: Markovy4 | Рейтинг: 4.0/3 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

markovych © 2024
Хостинг від uCoz