Четвер, 16.05.2024, 10:47
Вітаю Вас Гість | RSS
НІКОПОЛЬСЬКИЙ КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВИЙ ЦЕНТР
Головна » 2009 » Вересень » 29 » VІІ – й ОБЛАСНИЙ КОНКУРС – ФЕСТИВАЛЬ МИСТЕЦТВ “КОЗАЦЬКИМИ ШЛЯХАМИ”
VІІ – й ОБЛАСНИЙ КОНКУРС – ФЕСТИВАЛЬ МИСТЕЦТВ “КОЗАЦЬКИМИ ШЛЯХАМИ”
12:01
                                                                                           На високому правому березі Дніпра,  
у тому місці де плавні були найвужчими, 
розташоване найстаріше місто
у Нижній Наддніпрянщині-Нікополь
 
Місто Нікополь, згідно Постанови Кабінету Міністрів України, є найдавнішим містом Дніпропетровської області. На території сучасної Нікопольщини було розташовано п’ять із семи  Запорізьких Січей. Саме тут було обрано Б.Хмельницького Гетьманом України і звідси розпочалася визвольна боротьба  українського народу за свободу та незалежність.
Організаційний комітет запрошує  10- 11 жовтня 2009 року взяти участь у сьомому обласному конкурсі – фестивалі мистецтв «Козацькими шляхами», присвяченому   370-й річниці від заснування  м. Нікополя, яке веде свій почато від Микитинської Запорізької Січі.
          


ПОЛОЖЕННЯ
  VІІ-го обласного конкурсу – фестивалю мистецтв “Козацькими шляхами"
 ( 10 – 11 жовтня 2009 року.  м. Нікополь)       
Обласний конкурс – фестиваль мистецтв проводиться відділом з питань культури, молоді, спорту та туризму Нікопольської міської ради, комунальним закладом „Нікопольський культурно - дозвіллєвий центр” при сприянні та фінансовій підтримці управління культури та туризму  обласної державної адміністрації.
1.Мета і завдання
         Метою та завданням обласного конкурсу –фестивалю мистецтв «Козацькими шляхами»   є виявлення, підтримка та популяризація  виконавців хорового, вокального,  танцювального жанрів та майстрів народно  – прикладного мистецтва, знайомство та обмін творчими досягненнями між колективами  з метою пропагування національної культури та мистецтва, збереження народної пам’яті про козацтво.
2. Порядок і термін проведення.
        Обласний  конкурс – фестиваль  мистецтв “Козацькими шляхами” проводиться  10-11 жовтня 2009 року у номінаціях:
Народно – прикладне мистецтво;
Хори: Фольклорні гурти, вокальні ансамблі;
Народна хореографія;
       10 жовтня - відбірковий тур; 11 жовтня- заключний гала-концерт та нагородження.
3.Умови участі.
       Вік  учасників  (хорові колективи,фольклорні гурти, вокальні колективи та майстри народно – прикладного  мистецтва )  від 20 років. Акомпанемент  може бути у живому звучанні або фонограма / мінус один /.  Танцювальні колективи вік  -  не обмежений.        Виступ у конкурсній програмі  для виконавців творів за козацькою тематикою   до 5  хвилин,  виставка робіт майстрів народно – прикладного мистецтва до 20 одиниць виробів.
4.Витрати на проведення
       Участь у обласному  конкурсі – фестивалі  мистецтв безкоштовна. Витрати на проїзд та харчування  бере на себе відряджуюча сторона. Оргкомітет конкурсу – фестивалю організовує проживання учасників і гостей фестивалю в м. Нікополі на базах відпочинку, гуртожитках, готельних комплексах “Нікополь”, “Родина”, профілакторій “Великий луг” за рахунок відряджуючої сторони. Харчування учасників за бажанням в кафе і їдальнях міста.         
       Учасники обласного конкурсу – фестивалю мистецтв “Козацькими шляхами” нагороджуються дипломами і призами організаційного комітету. Під час заключного гала – концерту проводиться відеозапис учасників для подальшого транслювання на міських телеканалах.
        Заявки про участь у конкурсі – фестивалі приймаються до 01 жовтня 2009  за адресою: 53200 м. Нікополь Дніпропетровської області, вул. К.Лібкнехта, 94,  по т/факсу: 8(05662) 5-15-86 та  на електронній адресі ms0233@nikopol.net
Довідки за телефонами 8 (05662)  5-15-86, 5-06-00,   5 -14-55        
При прибутті в м. Нікополь при собі мати паспорт, ідентифікаційний код кожному учаснику  \ для поселення в готелях, гуртожитках міста  та отримання подарунків /. Для інформації подати довідку про себе або про колектив. 

Організаційний комітет                                           
 КЗ„Нікопольський культурно - дозвіллєвий центр”

ЗАЯВКА

1.  Відомості про учасників :
Прізвище, ім’я, по батькові ____________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                 

Вік учасників: ______________________________________________
Домашня адреса учасників: ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Прізвище, ім’я, по-батькові керівника колективу /повністю:_______________________________________________________________________________________________________ 

3. Жанр: ___________________________________________________
4. Репертуар / назва конкурсних творів, композитор, автор слів, або робіт /: _______________________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________ _
5. Вкажіть кількість місць, а також прізвище, ім’я, по - батькові осіб, яким потрібно місць у готелі, або гуртожитку на час фестивалю: ______________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________ 
Підпис керівника: _______________

Переглядів: 1002 | Додав: Markovy4 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

markovych © 2024
Хостинг від uCoz